Læsetid: 1 min.

Fra arkivet: Anno 2007

På denne dag for 10 år siden bragte vi et fødselsdagsportræt af den dengang spillevende David Bowie
6. januar 2017

På denne dag for 10 år siden bragte vi et fødselsdagsportræt af den dengang spillevende David Bowie. I portrættet skrev Klaus Lynggaard, at det er »uomtvisteligt faktum, at sangeren, sangskriveren og ikke mindst performeren David Bowie er en af rockmusikkens vigtigste og vægtigste figurer«, men at det ligeledes er et faktum, at det er »lidt over 25 år siden, han for alvor gjorde en forskel.«

Ikke desto mindre, afsluttede Klaus Lyngaard, vil hans kærlighed til David Bowie ingen ende tage:

»Derfor lytter jeg engletålmodigt til hver eneste nye (og gamle!) udspil, han spytter på markedet, og derfor bøjer jeg mig i dag dybt i støvet og ønsker den gamle ikonoklast hjertelig tillykke med de 60 på mandag. It couldn’t have happened to a weirder guy.«

Husk, at du har adgang til hele Informations arkiv på information.dk, hvis du er abonnent.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu