Læsetid: 1 min.

Citatquiz: Kunstner eller barn?

Inger Støjbergs (V) spindoktor Mark Thorsen mener, at det er svært at høre forskel på en kunstner og et barn, når talen falder på politiske emner. Vi har testet udsagnet.
Inger Støjbergs (V) spindoktor Mark Thorsen mener, at det er svært at høre forskel på en kunstner og et barn, når talen falder på politiske emner. Vi har testet udsagnet.

Hougaard Niels

13. januar 2017

På Øster Farimagsgade Skole har vi interviewet en håndfuld folkeskoleelever fra 3. til 5. klassetrin om politik, hvorefter vi har blandet deres udsagn med citater fra kendte, danske kunstnere.

På denne måde kan vi teste om Inger Støjbergs (V) spindoktor, Mark Thorsen, havde ret i, da han i radioprogrammet Kampagnesporet på Radio24syv udtalte: »Mange kunstnere – når de bliver politiske – har en tendens til at være det på en lidt ensidig facon, hvor de giver udtryk for nogle meget klare sympatier: at man er for lighed, imod krig eller for retfærdighed – uden rigtig at argumentere. Det kan godt være, undskyld mig, lidt som at have en politisk debat med en 7-årig, når visse kunstnere engagerer sig politisk.«

Tag quizzen og se, om du kan gætte rigtigt: Er det en kunstner eller et barn, der har sagt det følgende:

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Af børn og kunstnere skal man åbenbart høre sandheden. Jeg kan godt forstå, at spindoktorer har svært ved at forstå det koncept.

Randi Christiansen, Eva Bertram, Bjarne Bisgaard Jensen, Allan Stampe Kristiansen, Lise Lotte Rahbek og David Zennaro anbefalede denne kommentar
Poul Sørensen

9 rigtige af 12 og jeg syntes det var helt problem løst at kende forskel. Jeg tror ikke kunstnere er mere overfladiske eller firkantede, at påstå det lyder en smule barnligt på mig.

Annette Hjort Knudsen

Får lige lyst til at minde om, at det jo var en lille dreng - ikke de fine embedsmænd og spindoktorer - der afslørede, at kejseren ikke havde tøj på :-)