Elsker, elsker ikke: Lilian Brøgger

På denne plads skriver forfattere lister over ting, højt som lavt, de holder særligt af og ikke holder af
Kultur
21. januar 2017
Leonard Cohen, Dig, gamle fabriksbygninger, æggemadder, Loire-floden, havlugt, udfordringer, sort, Berlin, erotik, forundring, Nick Cave, passion, tørresnore, tusmørke

Elsker

Frost, morgener, livshistorier, uventede gaver, skyer, nybagt brød, Bach, storsind, latter, efterår, nærvær, fugletræk, citrontræer, pludselige indsigter, andres gode mad, venlighed, Zinfandel, København, samtaler, vægelsind (ordet – ikke betydningen), afskårne blomster, stilhed, sol i vand, Leonard Cohen, Dig, gamle fabriksbygninger, æggemadder, Loire-floden, havlugt, udfordringer, sort, Berlin, erotik, forundring, Nick Cave, passion, tørresnore, tusmørke, kirsebærblomster, valmuemarker, månefaserne, kattedyr, sære eksistenser, historier, postkort, oliven.

Elsker ikke

Lynnedslag, gåseleverpostej, barnegråd, tagetes, sarkasme, snæversyn, forladte huse, insektbid, bedreviden, overskæg, ildelugt, hedebølge, hårløse hunde, underholdningsprogrammer, bjergsyge, uanmeldt besøg, menneskemængder, badebyer om vinteren, hornmusik, tujaer, afmagt, træk, rod, diskussioner, grådighed, selvbedrag, Wagner, nærighed, splittelse, fanatisme, potteplanter, støj, afvisninger, computernedbrud.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her