Læsetid: 11 min.

Steffen Brandt: ’Nu skal man jo ikke dømme ud fra facaden, hverken på Kurts Mor eller Dokk1’

Der findes Aarhus, og så findes der forestillingen om Aarhus, som Steffen Brandt udtrykker det. Information har spurgt en række yndlingsårhusianere om, hvad Aarhus er for dem, og om der findes et før og et efter Aarhus med dobbelt A
Der findes Aarhus, og så findes der forestillingen om Aarhus, som Steffen Brandt udtrykker det. Information har spurgt en række yndlingsårhusianere om, hvad Aarhus er for dem, og om der findes et før og et efter Aarhus med dobbelt A

Anders Rye Skjoldjensen

20. januar 2017

Sissel-Jo Gazan, forfatter

Hvad gør i dine øjne Aarhus til Aarhus?

»Aarhus holder, hvad den lover. Den lover ikke at være en metropol, og den lover også ikke at være et sygt provinshul. Det er utrolig sympatisk, at den er til at stole på. Og så kan jeg ikke komme i tanke om nogen anden by, jo Vancouver måske, der ligger så smukt. Der er rigtig skov, man kan fare vild i, der er – for Danmark – usædvanlige dalstrøg, vandløb og kystprofil på grund af isen, der stoppede i Aarhus under sidste istid, der er vidunderligt badevand – og der er altid ti min. på cykel til midtbyen.«

Findes der i dine øjne et før og et efter i Aarhus, et gammelt og et nyt Aarhus? Mange taler om et Aarhus med dobbelt A og et med Århus med bolle-Å …

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

steen nielsen

Steffen Brandt rammer jo altid i første forsøg med den der særlige jyske ironi og underspillet humor! Det er der mellem ørerne det handler om også ude i nattelivet i Århus: Hen til dig og væk igen og tralla la la!

steen nielsen

Smukt! Århus er måske lidt som resten af Danmark hverken en grim ælling eller en rigtig svane endnu, men med pitentiale for det hele! Byen har satset meget på det kreative segment og det har givet pote! Århus er for lille til at klare sig så godt som den gør, på landsplan og nu også på Europæisk plan, ingen har bare ulejliget sig med at fortælle den det, som humlebien der ikke kan flyve!