Læsetid: 1 min.

Streaming

Utroskabs-edition
Kultur
27. januar 2017

Bekendelsesradio

Adam Holm har været sin kone utro, og det går han og bøvler lidt med og prøver at forstå. I syv programmer søger han svaret på, hvorfor han – hvorfor næsten alle! – går rundt og har sex med folk, vi ikke er i parforhold med. Man skal kunne lide Adam Holm, for Gud ved, man får meget Adam Holm for licensen her, men man får også præsters, sexologers, psykologers og frisindede folk i åbne forholds indsigt i det, nogen kalder utroskab.

Jeg er utro – med Adam Holm findes på Dr.dk/P1 eller iTunes

Den midlertidige sindssyge

Altid gode Ira Glass præsenterer i denne podcast fire historier om utroskab. I hjerteskærende akt 1 smadrer en engelsk overklassedame hele sit liv i blind, hed og kortvarig forelskelse og må stå ansigt til ansigt med bitter postamorøs fortrydelse, mens akt 2 er en anderledes munter og selvironisk historie om en midaldrende forfatters uudholdeligt erotiske italienske badeferie med sin elskede kæreste og to af de smukkeste franskkvinder, han nogensinde har set.

This American Life #393: Infidelity findes på www.thisamericanlife.org

Liv behøver smadring

Denne højintense serie, der i kvalitetsmæssigt svingende sæson 1 og 2 handlede om en affære, har nu taget en velkommen isnende psykologisk drejning og sat tænderne i et dystert tema: Måske bruger vi mennesker i virkeligheden bare hinanden som dynamit under liv, vi ikke kan holde ud, som flugt væk fra vores indre dæmoner eller som redningsplanker, når vi er ved at drukne. Se om ikke andet introen med Fiona Apples gåsehudsfremkaldende sang.

Sæson 3 af The Affair kan ses på hbonordic.com

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her