Læsetid: 1 min.

Anbefalet

3. februar 2017

DM i Tetris

Det er ikke det bedste spil. Tetris, computerspillet fra 1980erne der ligner et puslespil og føles som en stresstest, men i virkeligheden er en evighedsmaskine, er et af de simpleste, mest repeterende, mindst raffinerede og mest enerverende spil i computerspilhistorien, men samtidig et af de mest kendte. Mest ikoniske. På lørdag er der DM. Arrangørerne booter Amiga, Commodore, Super Nintendo, Nintendo 64, PC, bip-bip, men de officielle konkurrencer foregår på Game Boy og Nintendo 8bit.

DM i Tetris, lørdag den 4. februar klokken 14 til 20, Bib Bib Bar, Wesselsgade 4, København

Søndagstur med HOFOR

I en tid med faldende opbakning til de vestlige liberale demokratier og deres institutioner må vi som borgere stå sammen og møde hinanden for at genskabe tilliden til vores system. Men hvor og hvornår skal man starte? Svaret er på søndag, hos HOFOR. Hovedstadsområdets Forsyningsselskab holder åbent hus i deres nye fjernvarmetunnel. Den er 320 meter lang og ligger 25 meter under København. 

Søndagstur under havnen med HOFOR, søndag den 5. februar klokken 11 til 14, Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

Pilsner Arena

Det kommer ikke an på størrelsen, siger man af og til. Det er forkert. Når man står foran en stor scene sammen med en stor folkemængde og drikker fadøl til 70 kroner og synger »sjå-lå-låååå« for at få lov til at høre et nummer mere med Metallica, så er det på grund af størrelsen. Large is more, og sådan er det. I denne uge åbner Københavns nye multiarena med plads til 16.000 koncertgæster. Metallica spiller.

Metallica, 3. og 5. februar klokken 20, Royal Arena, Hannemanns Allé 18, København

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu