Læsetid: 1 min.

Arbejdspladsen: Tine Høeg

Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der, hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der, hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord

Sigrid Nygaard

18. februar 2017

Vindueskarm

Jeg sidder mest i min vindueskarm eller i min sofa og skriver. Jeg brugte meget energi, da jeg flyttede ind, på at indrette en arbejdsplads med et plankebord og en god stol, men jeg sidder der aldrig. Jeg skriver bedst i omgivelser, der ikke er kontoragtige. Jeg skriver også bedst uden for almindelig arbejdstid. Om aftenen og natten begynder min hjerne at lyse. Jeg har et ret lille søvnbehov.

Vandpibe

Jeg ryger ikke cigaretter, men jeg ryger vandpibe om natten i de intense skriveperioder, når jeg lægger teksten fra mig. Det gør mig rolig. Jeg kan godt lide lyden af vandet, der bobler. Min yndlingspibe tilhørte egentlig en ekskæreste, der viste sig at være et skvat, så jeg tog piben som kompensation, da vi slog op. Desværre er jeg lige kommet til at smadre den, det er jeg ked af. Denne her er for stor og ikke lige så god.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu