Læsetid: 2 min.

’Det er ikke for at lyde feministisk, men det gav ikke mening for os med en 19-årig pige uden tøj på’

Cooper Hefner, chef på Playboy, offentliggjorde i denne uge, at magasinet bringer de nøgne damer tilbage i bladet. Da Playboy i 2015 droppede nøgenhed, udtalte Kristoffer Zøllner sig som nytiltrådt chefredaktør for Euroman positivt om beslutningen, og også på Euroman har man det seneste år skruet ned for nøgenheden. Men indvarsler Playboy med den nye kurs en ny nøgen trend?
Cooper Hefner, chef på Playboy, offentliggjorde i denne uge, at magasinet bringer de nøgne damer tilbage i bladet. Da Playboy i 2015 droppede nøgenhed, udtalte Kristoffer Zøllner sig som nytiltrådt chefredaktør for Euroman positivt om beslutningen, og også på Euroman har man det seneste år skruet ned for nøgenheden. Men indvarsler Playboy med den nye kurs en ny nøgen trend?

Anne Mie Dreves

17. februar 2017

– Vil Playboys beslutning påvirke graden af nøgenhed i Euroman også?

»Jeg vil først slå fast, at jeg overhovedet ikke synes, man kan sammenligne Euroman og Playboy. Playboy har siden begyndelsen i 1953 haft det frække som sit hovedtema og har først senere udviklet sig til også at blive et seriøst magasin. Nøgenhed har aldrig været centralt for Euroman.«

– Men der har været tradition for ’smagfuldt afklædte’ kvinder i Euroman, og indtil 2016 var det faste format ’En kvinde vi kan li’ ofte ret nøgne kvinder. Er I løbet tør for kvinder, der vil smide klunset, eller er det en bevidst beslutning?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu