Læsetid: 1 min.

Streaming

Her er et par streaminganbefalinger til dig, der er interesseret i andre menneskers sexliv
Kultur
3. februar 2017

Din naobos sexliv

Man ved godt, at det er helt almindelige mennesker, der går i swingerklub, men at de er almindelige, som det viser sig i det her program, er alligevel fascinerende. Det er vitterligt dine naboer. Grebet er enkelt: Et kamera, installeret over baren i klubben, filmer alle samtaler. De samtaler er absolut usexede, selv om de, der fører dem, kun er iført g-streng i læder. De handler f.eks. om smagen på light cola og madpakker. Og så er der også en herlig vinsmagning.

’Samtaler fra swingerklubben’ kan ses mandag kl. 22:05 på DR3

Kendte mænds sexliv

Hvis du af en eller anden grund har et anstreng forhold til dine naboers sexliv, så kan du i stedet høre bl.a. Mikael Bertelsen og Peter Falktoft sige frække ord. Musikeren Søren Rasted har nemlig lavet et program, hvor han inviterer kendte mænd til at læse højt fra Den Grå Side i gamle udgaver af Ugens Rapport, mens andre kendte mænd sidder og fniser. Hvorfor det kun er for mænd, står hen i det uvisse.

’Den Grå Side’ findes på iTunes

Ikke noget sexliv

Det er ikke al seksualitet, der er sjov og underholdene. Det gælder om noget i denne dokumentar, der skildrer livet i en amerikansk trailerpark for dømte pædofile. Her lever 120 pædofile isoleret fra omverden, mens de går i terapi. Dokumentaren skildrer ikke monstre, men mennesker, der kæmper med deres egne dæmoner. Dermed giver dokumentaren et unikt psykologisk indblik i sexforbryderens egen verden.

Pervert Park kan ses på www.filmstriben.dk

 

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her