En berømt frokostpose

En berømt frokostpose
Mia Mottelson
18. marts 2017
Delt 8 gange

I dag åbner Gentofte Bogmesse, som med egne ord »hylder det skrevne ord med forfatttersamtaler, forlagsstande, levende litteratur og lækre smagsprøver«, og som hvert år trækker endnu flere besøgende end det foregående.

Man skal forestille sig lidt af det folkelige virak, som fandtes omkring templet i oldtidens Jerusalem. Stande og boder fra forlagene og i midten af al denne glade ståhej, sømmet, det hele hænges på, de blinkende trækplastre på plakaten er de store danske forfattere og digtere, som fordelt på to scener optræder for publikum.

Nu en lille øvelse. Hvad mon sådan en times optræden er værd? Hvad skal de have, de folk, som typisk har brugt 15-20-30 år eller mere på at dygtiggøre sig i et højest specialiceret præcisionsarbejde i fantasi og sprogbehandling?

Husk på, at de skal stå på scenen alene i en time (for som arrangøren skrev til en inviteret: »Vi har desværre ikke ressourcer til at hyre en interviewer«).

Luk øjnene og forestil dig et tal. Åbn så øjnene igen.

Her kommer svaret:

Et rundt 0.

 

Prøv Information gratis i 1 måned

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu