Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon

Miriam Dalsgaard

Kultur
4. marts 2017

Elsker

Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon, spotty bananas, dyner, en hund, jeg kender, min fars humor, Barad, Björk, Bodil Bech, orgel, Crystal Castles, Lana Del Rey, flirt, skove, at skrive, hotlinjen, min morfars klaverspil, at synge, pludselig lykke, Clarice Lispector, lækkert hår, grunge, Smashing Pumpkins, Skinnebachs bøger, Mitose, havdyr, at danse helt amok, at komme til at le af et smukt ansigt, nye venner, Anna Karina i Vivre sa Vie, on point makeup, at bande, Arvo Pärts kormusik, drengekor, memes, hæhæ, Sweet Natural Living, My Favorite Murder, mine piger, alle dem, som er der for mig, udråbstegn, Marianergraven.

Elsker ikke

Sklerose, proteinfetichisme, når jeg gør nogen ked af det uden at vide det, når det gør ondt på nogen, jeg elsker, når jeg ikke kan få fat på nogen, skodsøvn, animalsk fødevareindustri, danskhed, min angst, selvmordstanker, fuldeskænderier, fuldegråd, at nogen skal dø, alt det, jeg ikke fik sagt, at gøre alting på én gang, når jeg ikke kan være alene, at hade andre kvinder med mit knuste hjerte, at få at vide, jeg er stille, at blive opereret, Arlas gadereklamer, Don Quijote, sexisme, den vej, tingene går, at Trine bor så langt væk.

Nanna Storr-Hansen debuterer på onsdag med digtsamlingen ’Spektakel’

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Malte Tellerup

  25. februar 2017
  Normalitetens snævre grænser og måden, de grænser håndhæves på, billigt industrikød, en stødt stigende racistisk diskurs, ternede skjorter – især med korte ærmer
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her