Læsetid: 1 min.

Iscenesat: Lone Hørslev

Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Jeg tænker på mig selv som en iagttager. Én, der står lidt på afstand og forsøger at se tingene så rent som muligt
22. april 2017

Jeg tænker på mig selv som en iagttager. Én, der står lidt på afstand og forsøger at se tingene så rent som muligt. Nogle gange betragter og beskriver jeg andre mennesker, nogle gange mig selv. Men det er kun, fordi jeg er den eneste person, hvis tanke- og følelsesregister jeg har direkte adgang til. Jeg anser faktisk ikke mig selv og min person for at være særlig interessante. Jeg er i virkeligheden ret blufærdig, og ofte har jeg mest lyst til at gemme mig.

Lone Hørslev har senest udgivet novellesamlingen ’En ordentlig mundfuld’

Lone Hørslevs ’En ordentlig mundfuld’ rummer en erkendelse af, at vi alle  risikerer at blive vores egne småbitte overvågningssamfund med en standard for det perfekte og vellykkede liv indopereret som en sensor, som blokerer vores adgang til eksistensen.
Læs også

 

Serie

Iscenesat

Når vores fotografer tager portrætter af de forfattere, vi interviewer, så danser forfatterne groft sagt efter fotografens pibe.

Her vender vi op og ned på den rollefordeling, og giver forfatterne fuld frihed til at bestemme, hvilket sted de portrætteres, hvordan de fremtræder, eller hvilken rolle de ønsker at spille, når de træder frem foran en offentlighed som forfatter.

I hvilke kulisser, i hvilket tøj og hvilke andre rekvisitter, de vil gøre brug af.

Seneste artikler

 • Iscenesat: Jesper Wung Sung

  24. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Kirsten Thorup

  17. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Carsten Jensen

  10. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu