Læsetid: 1 min.

Streaming: Mord og død

7. april 2017

Rænkespil

Forstadsfruers intriger har alle dage været god sladder. Interne magtkampe mellem forældre, utroskab, voldtægt og et voldeligt ægteskab driver karakterer spillet af blandt andet Nicole Kidman og Reese Witherspoon mod kanten af desperation og motiver til at begå det mord, som er seriens endnu uforløste mål.

’Big Little Lies’ kan ses på HBO

Dobbeltmordet

Mystikken om en uopklaret mordgåde er også drivkraften for de to journalister, der for Gud ved hvilken gang dykker ned i arkiverne og forsøger at opklare det famøse dobbeltmord på Peter Bangs Vej. Med en succesfuld lytterinddragelse dukker der spændende, ukendte fortællinger og tips op fra blandt andet det jødiske miljø i efterkrigstidens Frederiksberg.

’Dobbeltmordet’ kan høres på DR Podcast

Den døde klovn

Kampen for ikke at blive afsløret i en dybt kompromitterende rolle i en klovns dødsfald har præget satirekarakteren og journalisten Kirsten Birgit Schøtz Kretz Hørsholms hverdag de seneste uger. Alt tydede ellers på, at sidste sommers usømmelige omgang med en klovns lig gik ubemærket hen. Lige indtil privatdetektiven Vemma Verannen dukkede op i æteren.

Den Korte Radioavis, Radio 24/7. Dødsfaldet kan høres på programmets podcast fra den 2. juni 2016, og privatdetektivens arbejde og hovedpersonernes frygt har været et løbende tema de sidste to uger.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu