’Justin Bieber kunne vi skjule i to dage, men Marcus og Martinus kunne vi ikke gemme i fem minutter’

Hvis ikke du kender dem, så spørg bare ethvert barn. Marcus & Martinus er to 15-årige norske tvillinger, som er klar til at lægge verden ned med deres popsange. Information fulgte med, da de for nylig var i Danmark
Information har fulgt de to 15-årige norske superstjerner Marcus & Martinus, da de for nylig var på besøg i Danmark

Information har fulgt de to 15-årige norske superstjerner Marcus & Martinus, da de for nylig var på besøg i Danmark

Sigrid Nygaard
19. maj 2017

12.30

Der sidder 50 piger på en stentrappe i Indre København. De ser næsten ens ud. De har næsten samme alder, identiske frisurer og er klædt i hættetrøjer og korte læderjakker. Mange af dem sidder med deres mobiltelefoner i hænderne, nogle af telefonerne spiller musik. »Girls, girls, girls, girls,« skratter det. Pigerne har slået lejr foran Hotel St. Petri i Krystalgade. De ankom i aftes. Så gik de hjem og sov, og nu er de tilbage og har siddet her hele morgenen og drukket juice, instagrammet og råbt på deres idoler.

Inde på hotellet bor Marcus & Martinus, to 15-årige norske tvillinger, der synger popsange om piger og kærlighed. Det skulle egentlig have været en hemmelighed, hvor brødrene bor, mens de et enkelt døgn er i Danmark for at spille til et talentshow, men alligevel er det lykkedes deres fans at opsnuse, hvor de holder til.

 

Prøv Information gratis i 1 måned

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu