Læsetid: 14 min.

’Justin Bieber kunne vi skjule i to dage, men Marcus og Martinus kunne vi ikke gemme i fem minutter’

Hvis ikke du kender dem, så spørg bare ethvert barn. Marcus & Martinus er to 15-årige norske tvillinger, som er klar til at lægge verden ned med deres popsange. Information fulgte med, da de for nylig var i Danmark
Information har fulgt de to 15-årige norske superstjerner Marcus & Martinus, da de for nylig var på besøg i Danmark

Information har fulgt de to 15-årige norske superstjerner Marcus & Martinus, da de for nylig var på besøg i Danmark

Sigrid Nygaard

19. maj 2017

12.30

Der sidder 50 piger på en stentrappe i Indre København. De ser næsten ens ud. De har næsten samme alder, identiske frisurer og er klædt i hættetrøjer og korte læderjakker. Mange af dem sidder med deres mobiltelefoner i hænderne, nogle af telefonerne spiller musik. »Girls, girls, girls, girls,« skratter det. Pigerne har slået lejr foran Hotel St. Petri i Krystalgade. De ankom i aftes. Så gik de hjem og sov, og nu er de tilbage og har siddet her hele morgenen og drukket juice, instagrammet og råbt på deres idoler.

Inde på hotellet bor Marcus & Martinus, to 15-årige norske tvillinger, der synger popsange om piger og kærlighed. Det skulle egentlig have været en hemmelighed, hvor brødrene bor, mens de et enkelt døgn er i Danmark for at spille til et talentshow, men alligevel er det lykkedes deres fans at opsnuse, hvor de holder til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu