Læsetid: 5 min.

Film og serier skal ses i sommerlandet. Her er otte anbefalinger

Sommertid er tv-tid – det er farligt med al den sol – så her følger otte film- og serieanbefalinger, som børn og deres voksne kan bruge tid på inde i sommerhuset eller dagligstuen i stedet for at blive stegt udenfor
På Filmstriben kan man se de korte, animerede fortællinger om den lille pige Cirkeline og hendes to musevenner, Ingolf og Fredrik.

På Filmstriben kan man se de korte, animerede fortællinger om den lille pige Cirkeline og hendes to musevenner, Ingolf og Fredrik.

Anders Birch

17. juli 2017

Manolos magiske rejse

Viaplay

Farvestrålende og eksotisk mexicansk mytologi blandes med moderne rock- og popmusik – udsat for mariachi-band – i eventyret om to unge mænd og bedstevenner, tyrefægteren Manolo, der egentlig helst vil være sanger, og soldaten Joaquin, og den smukke, handlekraftige kvinde, Maria, der står imellem dem.

Jorge R. Gutiérrez har instrueret og Guillermo del Toro produceret en helt igennem vidunderlig og smuk animationsfilm, der handler om kærlighed, venskab og modet til at stå ved, hvem man er.

Kan ses af snart sagt alle, dog ikke de allermindste, og den er forsynet med både dansk og engelsk tale. I det hele taget er Viaplay, hvor filmen kan ses, en skatkiste af animerede film, ikke mindst fra Pixar og Disney, som man bør unde sig selv og sine børn at se.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Anya Jensen
Anya Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu