Læsetid: 3 min.

Det er ikke kun sjovt med Toffifee

En blyant kan meget! Ganske få ord kan meget! 70’erne kunne noget. Det ser man tydeligt i Kjærgaards og Wandahls nye billedbog med scener fra en skilsmisse. Og gu’ er den pædagogisk, men den er også kunstnerisk
Erika flygter ud i den farlige skov – væk fra det ubærlige.

Erika flygter ud i den farlige skov – væk fra det ubærlige.

Illustration fra bogen

2. september 2017

Der er to ting, jeg især forbinder Toffifee med. Den ene er det her med, at hvis man gerne vil have den fulde oplevelse af smagskombinationen nougat, nød, chokolade og karamel på én gang, så bliver det samtidig også alt for meget.

Karamellen sidder fast i ganen, og der er lige de der sekunder, hvor det kan være svært at komme videre i tygningen. Den anden er tv-reklamen for Toffifee med en mand iført tropehjelm sammen med to børn i en stue og en mors bløde fortællerstemme: »Morfar har taget ungerne med på en større ekspedition i Afrika.

De er på udkig efter tigre og afrikanske elefanter, men hvad tror de mon, der sker, når jeg bringer Toffifee ind i legen?« Så kommer der Toffifee på bordet, og reklamen slutter med sangen: »Det er så sjovt med Toffifee, så sjovt med Toffifee.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu