Baggrund
Læsetid: 2 min.

En Springer Spaniel er for det første god ved mennesker. Men den er også god ved katte

Vi bliver rigere af at handle med hinanden. Det gælder international handel med Kina og USA og dagligvarehandel i de lokale butikker, men også handel med gamle kassettebånd eller tegneserier på Den Blå Avis. I en serie af interview fortæller en række personer, hvad de sælger og hvorfor.
Hver dag bliver massevis af brugte ting sat til salg. Og selv om de i udgangspunktet ikke behøver være noget særligt, kan de vise sig at være det. Merete Haahr har 13 hundehvalpe til salg.

Hver dag bliver massevis af brugte ting sat til salg. Og selv om de i udgangspunktet ikke behøver være noget særligt, kan de vise sig at være det. Merete Haahr har 13 hundehvalpe til salg.

Kultur
11. august 2017
  • Sælges: 13 hundehvalpe af racen Field Trail Springer Spaniel.
  • Sælger: Merete Haahr, Mariager Fjord.
  • Pris: 6.500 kroner.

En Field Trail Springer Spaniel er en rigtig dygtig jagthund. De bliver også brugt inden for politiet som bombe- og narkohunde, og de har været med i Irak for at finde gemte sprængstoffer og våben. Men det ville være godt at udbrede kendskabet til dem som familiehunde, for de er simpelthen så gode til børn.

Den er en god mellemstørrelse hund og lige til at have med i en bil. Kommer man med en New Foundlænder eller Schæfer, så er de store at have med at gøre, men en lille Springer Spaniel kan man have med overalt.

Vores hunde har været med på Fur og på Langeland, og nogle gange har vi dem også med i byen for at handle. De kan godt lide at køre bil. Så sidder de på bagsædet på et tæppe og kigger ud af vinduet. Nogle gange også på forsædet. Selvfølgelig skal de ikke med ind og shoppe, men så sidder de i bilen og venter. 

Moren til hvalpene hedder Chaser Ashwood Amber, men vi kalder hende bare Amber. Det er hendes første kuld hvalpe. Hun fik faktisk 15 hvalpe, for at det ikke skal være løgn, og vi sad der hele aftenen og prøvede at fodre dem op med sutteflaske, men to af dem døde altså. Nu er der 13 tilbage, og dem passer hun selv.

En Springer Spaniel er for det første god ved mennesker, men de er også gode ved katte. De tager dem ikke. Det samme med høns og heste og dyr. Det er bare en kærlig hund.

Det gør noget godt at være sammen med dyr. I hverdagen kan man hurtigt blive stresset og have mange gøremål, men når man ser sådan en lille hundehvalp, så glemmer man tid og sted. Det er så ukompliceret frem for et menneske, hvor du skal forholde dig til mange forskellige ting. 

En hund bedømmer dig ikke og svarer ikke tilbage eller sladrer, når du fortæller den noget. Den kommer bare og logrer med halen. Du skal virkelig behandle den dårligt, for at den skal miste tilliden til dig.

Serie

Hvad sælger du?

Vi bliver rigere af at handle med hinanden. Det gælder international handel med Kina og USA og dagligvarehandel i de lokale butikker, men også handel med gamle kassettebånd eller tegneserier på Den Blå Avis. I en serie af interview fortæller en række personer, hvad de sælger og hvorfor.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Der er vist tale om de rene tilfældigheder. Jeg får også det underligste anbefalet. Så langt fra mine interesser som overhovedet muligt. Lige nu bla.: "Se, Lanois; han maler med klange". Husker den godt fra papirudgaven. Sprang da let og elegant hen over den. Og gør det nu igen.

Trond Meiring

Fedt at du nævner det, Maj-Britt Kent Hansen. For den har jeg faktisk lyst til at læse.
Tilfældighederne er vore venner.
Tak til dig, god læsning og videre levned og virke ønskes.
:-)