Læsetid: 2 min.

En Springer Spaniel er for det første god ved mennesker. Men den er også god ved katte

Vi bliver rigere af at handle med hinanden. Det gælder international handel med Kina og USA og dagligvarehandel i de lokale butikker, men også handel med gamle kassettebånd eller tegneserier på Den Blå Avis. I en serie af interview fortæller en række personer, hvad de sælger og hvorfor.
Hver dag bliver massevis af brugte ting sat til salg. Og selv om de i udgangspunktet ikke behøver være noget særligt, kan de vise sig at være det. Merete Haahr har 13 hundehvalpe til salg.

Hver dag bliver massevis af brugte ting sat til salg. Og selv om de i udgangspunktet ikke behøver være noget særligt, kan de vise sig at være det. Merete Haahr har 13 hundehvalpe til salg.

11. august 2017
  • Sælges: 13 hundehvalpe af racen Field Trail Springer Spaniel.
  • Sælger: Merete Haahr, Mariager Fjord.
  • Pris: 6.500 kroner.

En Field Trail Springer Spaniel er en rigtig dygtig jagthund. De bliver også brugt inden for politiet som bombe- og narkohunde, og de har været med i Irak for at finde gemte sprængstoffer og våben. Men det ville være godt at udbrede kendskabet til dem som familiehunde, for de er simpelthen så gode til børn.

Den er en god mellemstørrelse hund og lige til at have med i en bil. Kommer man med en New Foundlænder eller Schæfer, så er de store at have med at gøre, men en lille Springer Spaniel kan man have med overalt.

Vores hunde har været med på Fur og på Langeland, og nogle gange har vi dem også med i byen for at handle. De kan godt lide at køre bil. Så sidder de på bagsædet på et tæppe og kigger ud af vinduet. Nogle gange også på forsædet. Selvfølgelig skal de ikke med ind og shoppe, men så sidder de i bilen og venter. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Duus Nielsen
Niels Duus Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Der er vist tale om de rene tilfældigheder. Jeg får også det underligste anbefalet. Så langt fra mine interesser som overhovedet muligt. Lige nu bla.: "Se, Lanois; han maler med klange". Husker den godt fra papirudgaven. Sprang da let og elegant hen over den. Og gør det nu igen.

Trond Meiring

Fedt at du nævner det, Maj-Britt Kent Hansen. For den har jeg faktisk lyst til at læse.
Tilfældighederne er vore venner.
Tak til dig, god læsning og videre levned og virke ønskes.
:-)