Note
Læsetid: 1 min.

Streaming

Kultur
11. august 2017

Room 104

Uforklarligt, overnaturligt og uhyggeligt beskriver meget godt HBO’s nye antologiserie, hvor vi i hvert afsnit møder nye karakterer på motelværelse 104. Formatet gør, at man med fordel kan shuffle rundt mellem afsnittene – og springe et afsnit over, hvis hænderne ikke vil komme væk foran ansigtet.

Se ’Room 104’ på HBO

Man kan aldrig vide

I Radio24syvs Man kan aldrig vide møder vi Mads Andersen, der har snydt sig gennem tilværelsen. I hvert afsnit hører vi om en ny person, som Mads Andersen har manipuleret. Det ene fupnummer er mere ondskabsfuldt end det andet, og derfor er man revet med under alle 11 afsnit i forsøget på at finde ud af, hvem Mads Andersen er.

Lyt til ‘Man kan aldrig vide’ på Radio24syv

Radiofortællinger

P1 faste format Radiofortællinger er personlige, sjove og nervepirrende historier, der fungerer som optimal underholdning i bussen, under opvasken eller inden sengetid. Det kan især anbefales at lytte til »1,6 kilo coke«, »Røvrendt i Jylland« og »Vanvittige timer på Vesterbro«.

Lyt til ‘Radiofortællinger’ hver torsdag klokken 11.30 på P1 eller på dr.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her