Læsetid: 1 min.

Streaming - podcasts

25. august 2017

Juhu, vi er alle gale

Paul Gilmartin, den kliniske depressive vært på den ugentlige amerikanske podcast Mental Illness Happy Hour, understreger i begyndelse af hver episode, at hans podcast ikke er substitiut for terapi. »It’s more like a waiting room that dosen’t suck.« Og det gør det virkelig ikke. I en time får et menneske mulighed for at folde sin hjerne ud. Tung skizofreni til helt almindelig seksuel dysfunktion tales om med åbenhed og humor. Det gør godt.

USA har gode historier

Snap Judgment er en gammel kending, men jeg har altså først lige lært den at kende. Og den er faktisk et overraskende godt bekendtskab, når man lige har vænnet sig til vært Glynn Washingtons noget overgearede stil. Det er den velkendte This American Life-skabelon med et tema, der belyses fra forskellige kanter. Men de finder gode historier. Start evt med episoderne »Mystery Man«, »The Reunion« og »Pariah«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu