Læsetid: 3 min.

Instruktøren bag ’En fremmed flytter ind’: Det ’mind blowing’ er, at det hele er rigtigt

Den premiereaktuelle danske dokumentarfilm ’En fremmed flytter ind’ eksperimenterer med filmgenrer, når den virkelige kærlighedshistorie om en fusker bliver blandet med fiktiv iscenesættelse, og når filmens instruktør, Nicole N. Horanyi, afbryder de medvirkende med spørgsmål. Vi har spurgt, hvordan hun og holdet har skruet den sindige konstruktion sammen
Den premiereaktuelle danske dokumentarfilm ’En fremmed flytter ind’ eksperimenterer med filmgenrer, når den virkelige kærlighedshistorie om en fusker bliver blandet med fiktiv iscenesættelse, og når filmens instruktør, Nicole N. Horanyi, afbryder de medvirkende med spørgsmål. Vi har spurgt, hvordan hun og holdet har skruet den sindige konstruktion sammen

Sofia Busk

14. september 2017

– Hvordan kan det være, at du har valgt at filmatisere en historie, som allerede er kendt igennem  Krister Moltzens radiodokumentar for podcastkollektivet Third Ear? 

»Det er en vild historie, og jeg blev vild med Amanda, efter jeg havde lyttet til podcasten. Så jeg mødtes med hende, og det blev det springende punkt. Jeg fik bekræftet, at hun er en meget usædvanlig kvinde med en meget usædvanlig historie. Og jeg ville gerne forstå hende endnu bedre, og hvordan hun kunne blive forført. Det, der slog mig, da jeg hørte podcasten, var: kunne det være mig, der var blevet forført og snydt?«

– Er det også filmens tema? Hvad synes du, filmen handler om?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu