Foto
Læsetid: 1 min.

Iscenesat: Søren Ulrik Thomsen

Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille

Sille Veilmark

Kultur
9. september 2017

Jeg ser mig selv som en borger, der skriver digte, snarere end som boheme. Ikke fordi jeg fornægter tilværelsens evigt gærende uregerlighed, men tværtimod fordi kun formen – i kunsten, i det sociale, i liturgien – kan rumme kaos. Og her har jeg iscenesat mig selv som en af de kontorfolk, der er så mange af i min familie, og som sikkert ligesom jeg falder i staver og tanker i et af hverdagens mellemrum, f.eks. på vej hjem fra arbejde, når S-toget holder stille ...

Søren Ulrik Thomsen har senest udgivet essaysamlingen ’En hårnål klemt inde bag panelet’, 2016.

Serie

Iscenesat

Når vores fotografer tager portrætter af de forfattere, vi interviewer, så danser forfatterne groft sagt efter fotografens pibe.

Her vender vi op og ned på den rollefordeling, og giver forfatterne fuld frihed til at bestemme, hvilket sted de portrætteres, hvordan de fremtræder, eller hvilken rolle de ønsker at spille, når de træder frem foran en offentlighed som forfatter.

I hvilke kulisser, i hvilket tøj og hvilke andre rekvisitter, de vil gøre brug af.

Seneste artikler

 • Iscenesat: Jesper Wung Sung

  24. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Kirsten Thorup

  17. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Carsten Jensen

  10. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Kontorfolk! Jeg ved nu ikke rigtig.

De store opslag på SUT's cowboybukser springer dog til stadighed mest i mine øjne.

Og hver gang jeg ser dem, tænker jeg på Storm P, der udtalte: "Hele mit liv har jeg lidt af for lange skjorteærmer."