Interview
Læsetid: 1 min.

’Jeg kan godt lide, at kjolen er bar foroven og bare går over ved brysterne’

Vi bliver rigere af at handle med hinanden. Det gælder international handel med Kina og USA og dagligvarehandel i de lokale butikker, men også handel med gamle kassettebånd eller tegneserier på Den Blå Avis. I en serie af interview fortæller en række personer, hvad de sælger og hvorfor
’Jeg faldt for enkeltheden ved den. Det lyder måske lidt mærkeligt, for der er ret mange ting på, men jeg synes, den er meget enkel alligevel.’

’Jeg faldt for enkeltheden ved den. Det lyder måske lidt mærkeligt, for der er ret mange ting på, men jeg synes, den er meget enkel alligevel.’

Privatfoto

Kultur
15. september 2017

Sælges: Brudekjole af mærket Ladybird

Pris: 5.000 kroner

Sælger: Line Dejgaard

Jeg har sat min brudekjole til salg, fordi jeg jo ikke kommer til at bruge den igen. Og så tænkte jeg, at der måske var nogen, der kunne få glæde af en lidt billigere brudekjole. Brudekjoler er meget dyre i dag. Jeg har givet 11.600 for min.

Jeg faldt for enkeltheden ved den. Det lyder måske lidt mærkeligt, for der er ret mange ting på, men jeg synes, den er meget enkel alligevel. Jeg kan godt lide, at den er bar foroven og bare går over ved brysterne. Der er meget glimmer foroven, men det fader ud ned ad kjolen og i bunden er den helt simpel. Det kunne jeg godt lidt. Den var ikke for meget, jeg kan ikke lide prinsessekjoler.

Jeg blev gift med Torben den 27. august sidste år. Vi havde perfekt vejr. Det havde regnet næsten alle dage i august, men lige den dag var det 27 grader og solskin. Dagen gik simpelthen så stærkt, men det, jeg husker bedst, er, at min svigerfar holdt tale. Folk havde sagt, at han ikke kunne. Han blev også meget berørt, men han gjorde det alligevel.

Det er umuligt at beskrive, hvordan det føles, når man får den rigtige kjole på. Du kan bare mærke det. Det er sådan noget man siger, og jeg havde ikke rigtig troet på det inden. Men da den så kom på, så kunne man bare se, at det bare skulle være lige den.

Jeg synes ikke, det er mærkeligt, at andre skal gå rundt i min brudekjole, men jeg gad ikke selv have en på, som andre havde haft på. Jeg ville have en ny. Måske er det derfor, den er så svær at sælge. Jeg har haft den til salg i et år, men der har kun været én forbi og prøve den. Den var for lille til hende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Det kan jeg også godt lide. Men jeg kunne måske godt undvære tatoveringerne.