Interview
Læsetid: 1 min.

Nu spiller jeg slet ikke mere. Jeg læser til finansøkonom

Magne Stampe har brugt rigtig mange timer på spillet ’League of Legends’. Måske over 1.000. Nu sælger han sine karakterer.

Magne Stampe har brugt rigtig mange timer på spillet ’League of Legends’. Måske over 1.000. Nu sælger han sine karakterer.

Privatfoto

Kultur
8. september 2017

Sælges: Karakterer i computerspillet League of Legends

Pris: 1.500 kroner

Sælger: Magne Stampe

I League of Legends er man to hold med fem spillere på hvert. Det handler om, at hvert hold skal nedkæmpe det andet holds karakterer og overtage deres tårne for så til sidst at ødelægge deres hovedbase. Det er egentlig bare det.

Jeg oprettede kontoen for fire år siden og har brugt rigtig mange timer på den. Måske over 1.000. Når du logger ind på kontoen, skal du vælge en figur, men for at du kan spille de forskellige figurer, skal du have optjent nogle point. Det har jeg gjort, og det er derfor, kontoen er penge værd.

Der er over 100 forskellige figurer. En af dem er Pantheon, som er en græsk kriger, der kan kaste spyd og hoppe på folk med sit skjold for at få dem til at stå stille. Min yndlingskarakter er nok Draven. Han er en bøddel eller barbar, som kaster med økser og kan gribe dem igen. Man kan købe mange skins, men i standardudgaven ligner Draven en barbar med skæg og et lidt hårdt look.

Jeg startede med at spille i 2010 på min efterskole. I starten var det bare et spil. Men senere begyndte det sociale ved at sidde nogle gutter på Skype eller voice chat at fylde. Det er en måde at være sammen socialt. I 30 minutter har man et fælles mål og er fuldt fokuserede på at nå dertil. Når man dertil, er det selvfølgelig en succesoplevelse. En af de små i forhold til andre ting i livet, men det er bare hyggeligt.

Nu spiller jeg slet ikke mere. Jeg læser til finansøkonom og har ikke så megen tid til det. Men jeg har lagt en del timer og en del penge i det, så det er en del værd.

Serie

Hvad sælger du?

Vi bliver rigere af at handle med hinanden. Det gælder international handel med Kina og USA og dagligvarehandel i de lokale butikker, men også handel med gamle kassettebånd eller tegneserier på Den Blå Avis. I en serie af interview fortæller en række personer, hvad de sælger og hvorfor.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Det var lige det verden manglede - endnu en økonom!!