Læsetid: 1 min.

Streaminganbefalinger: This is Only a Test, I Hear of Sherlock Everywhere og Stegelcast

Så er der anbefalinger til filmnørderne: tre podcasts, der gør dig klogere på film og popkultur
22. september 2017

This is Only a Test

Jeg har en svaghed for podcasts, der dyrker de samme nørdede interesser som mig selv: film, tv-serier, tegneserier, Sherlock Holmes, legetøj, LEGO, teknologi. Og heldigvis findes der mange af dem derude. En af dem er websitet Tested.com's This is Only a Test, hvor et fast panel af glade mednørder præsenterer og diskuterer de nyeste tendenser inden for især populærkultur og teknologi. Det er brillant.

I Hear of Sherlock Everywhere

Titlen siger det hele. Det handler naturligvis om Sherlock Holmes og alt, hvad der har med den geniale detektiv at gøre. De to værter, Burt og Scott, er et par muntre herrer, som enten selv diskuterer ny sherlockiansk forskning eller f.eks. har bogaktuelle gæster i studiet. Det bliver man kun klogere af.

Stegelcast

Danmarks egen Jakob Stegelmann – Troldspejlet og Så er der tegnefilmhar i den seneste tid udvidet sit virke med indtil flere podcasts, ikke mindst Stegelcast, hvor han og skiftende gæster flipper begejstret ud over alt fra glemte tegneserier og smalfilm til Disneystudierne i gamle dage og primitive computerspil fra 1990’erne.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu