Læsetid: 10 min.

Tv-vært Lene Beiers metode til håndtering af træmænd

Tv-vært Lene Beier fra realityprogrammet ’Landmand søger kærlighed’ er en af de bedste i Danmark til at få blufærdige knudemænd med sarte nerver i tale. Vores tv-anmelder Lone Nikolajsen har mødt hende for at aflure hendes tricks
Lene Beier arbejdede i ti år som skolelærer, før hun begyndte som studievært, og man kan stadig spore en vis myndighed i hendes blik, hvis der går lidt for meget lejrskolekysseleg i den på en af gårdene. Så ryster hun på hovedet, og så er den ikke længere.

Lene Beier arbejdede i ti år som skolelærer, før hun begyndte som studievært, og man kan stadig spore en vis myndighed i hendes blik, hvis der går lidt for meget lejrskolekysseleg i den på en af gårdene. Så ryster hun på hovedet, og så er den ikke længere.

Sille Veilmark

15. september 2017

Perlegruset er altid lige blevet revet, når Lene Beier i embeds medfør kommer gående i rask trav op ad indkørslerne til bondegårde og husmandssteder rundt omkring i landet. Vinduerne er typisk nypudsede, og murene ofte nykalkede. Det er lige før, landmændene har puttet nyt vand i vandpytterne, så meget har de gjort sig umage for at gøre deres hjem præsentabelt for de kvinder, der kommer på besøg med henblik på udvikling af et parforhold.

De sidste fire somre har det været Lene Beiers job at køre rundt i Danmark i sin kridhvide firhjulstrækker og høre, hvordan det går med de landmænd, der har meldt sig til realityprogrammet Landmand søger kærlighed på TV 2.

I første omgang medbringer hun en postsæk med breve fra fremmede kvinder, der gerne vil lære landmændene bedre at kende efter at have set korte videoer, hvor de går rundt i deres naturlige omgivelser og smiler genert. Landmanden udvælger sig fem kvinder og skal efter nogle dates skære dem ned til tre, som så flytter ud på gården sammen med ham i en intens uge, hvor han først vælger en kvinde fra og så inviterer en af de resterende med på en weekendtur – og håber, at hun vil med.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Jeg har luret hende, hun flirter med dem og så tror de, om ikke andet for en stund, at det er hende de vinder. Derfor lukke de op og pludselig er de på date, selvfølgelig med en helt anden og så er det for sent :)

Niels Duus Nielsen og Johnny Winther Ronnenberg anbefalede denne kommentar