Note
Læsetid: 1 min.

Streaming-anbefalinger

Stærke personligheder skaber ofte god radio, og derfor bør man lytte til ugens podcasts fra Bret Easton Ellis, Alec Baldwin og The New Yorker
Kultur
13. oktober 2017

B.E.E.

Den amerikanske forfatter Bret Easton Ellis er en stor filmfan, og i sin podcast taler han med skuespillere, instruktører, producenter og manuskriptforfattere. Det er stærkt underholdende, ikke fordi Ellis ved, hvad han taler om, men fordi han har så skarpe meninger omkring amerikansk film og ikke er bange for at lufte dem.

Here’s the Thing

Alec Baldwin har spillet mange gode roller på film og tv – og så spiller han en alletiders Donald Trump i Saturday Night Live. Baldwin har også sin egen podcast, hvor han interviewer mennesker, som interesserer ham, især politikere og kulturfolk. Indimellem er han lidt for glad for at høre sig selv tale, men han er altid en engageret og dygtig vært.

The New Yorker Radio Hour

Kan man godt lide Radio Information, vil man også kunne lide ugemagasinet The New Yorkers podcast, der har chefredaktør David Remnick som vært. Ligesom det trykte magasin består podcasten af en blanding af interviews, essays, musik, kritik og fiktion, og det er en udelt fornøjelse at lægge øre til.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her