Baggrund
Læsetid: 1 min.

Streaminganbefalinger: Fra bunden af Maslows behovspyramide til toppen

En hurtig guide til tre podcasts og tv-programmer om sex, døden og fordomme
’Lystens hule’

’Lystens hule’

Fra DR

Kultur
20. oktober 2017

Lystens hule

De deltager i sexfester, har forskellige sexpartnere af forskelligt køn og shopper sexlegetøj. Alt det fortæller kvinderne i tv-programmet Lystens Hule, og de fortæller det på den mest vedkommende, sårbare og kraftfulde måde, så det fremstår som et lille feministisk projekt om kvinders ret til at være liderlige.

Se ’Lystens hule’ torsdage 20.30 på DRK

Noget om Emma

Det er hverken en lydbog eller en radiodokumentar, men en blanding af begge dele. Forfatteren Sigurd Hartkorn Plaetner har skrevet om Vitus, der mister sin kæreste. Men i stedet for at Sigurd Hartkorn Plaetner læser højt fra sin fortælling, så lader han skuespiller Adam Ild Rohweder spille Vitus, der fortæller sin rørende historie på en sommerhustur med forfatteren.

Hør ’Noget om Emma’ på iTunes

Romaerne kommer

I DR3’s nye dokumentarserie følger man en gruppe unge romaer, imens de cruiser i deres bil og laver aftensmad – og taler om de fordomme, de møder. Og i vanlig DR3-stil får man lov til at komme helt tæt på hovedpersonerne, hvilket umiskendeligt tilfredsstiller ens trang til at belure andre.

Se ’Romaerne kommer’ mandage 21.30 på DR3

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her