Læsetid: 5 min.

Hader man ikke bare andre menneskers succes? Min eneste trøst er, at der nok er nogen, der hader mig

At gå til BogForum, når man kan lide at læse, er egentligt absurd. Læsning kræver ensomhed og fordybelse – og BogForum er som et åndens Rigshospital, hvor alle patienter og plejere går frit.

At gå til BogForum, når man kan lide at læse, er egentligt absurd. Læsning kræver ensomhed og fordybelse – og BogForum er som et åndens Rigshospital, hvor alle patienter og plejere går frit.

Miriam Dalsgaard

11. november 2017

Forget The Oscars, jeg vil på BogForum. Jeg er næppe den eneste forfatterspire, der har haft en hed drøm om at være på Bog Forum på den rigtige side af disken. Hvor der er en bogudgivelse, er der hundrede uforløste forfatterdrømme. Jeg vil på gedemarkedet, men som ged. Tænk at sidde på Grøn eller Hvid scene og blive interviewet, imens pøblen vandrer frem og tilbage, og larmen er ulidelig. Jeg er forfatter! Sådan har jeg tit drømt, som så mange andre, der skriver derhjemme.

Sidste år lykkedes det mig at komme på BogForum, med min bog Ved Gudernes Bord. Jeg ankom,  langt tid før jeg skulle interviewes på Gyldendals stand. Min bog var ikke at finde, og der var ingen billeder på de store vægge, hvor alle og enhver – især dem kendt fra tv – havde deres ansigter og bogforsider blæst op i stort format. Jeg havde fået taget et vildt flot foto. Men hvor var jeg? Og hvor var min bog? Min bog om – ok, det indrømmer jeg, et nicheemne – teater.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Grethe Preisler
Grethe Preisler anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu