Læsetid: 1 min.

Kulturlektier

Informations anmeldere sammensætter hver uge den optimale kulturpakke til weekend og hverdag for alle oplevelseslystne
24. november 2017

Film: Samtidssatire

Ruben Östlunds nye film The Square er en samtidssatire, der afslører idealister som hyklere og de dannede som aber, men den er også en komisk-tragisk kærlighedserklæring til menneskenes evige heroiske forsøg på at oprette ideale firkanter, hvor vi civiliserede aber kan leve sammen. The Square er Östlunds hidtil længste, vanskeligste og mest ambitiøse film.

Scene: Enetime

Det er sjældent, at man i Danmark kan komme til at se Ionescos klassiker Enetime fra 1951. Men det kan man lige nu på Teatret Sorte hest. Og så er der ingen undskyldninger, mener vores anmelder, der kalder stykket for »et intenst og renskrabet møde med meningsløsheden.«

Kunst: Vigtigt

I en tid, der synes at have glemt, hvad solidaritet er, bliver Ekstatiske Feministers projekt påtrængende vigtigt. Udstillingen i Hospital Prison University Archive i Læssøesgade i København kan ses frem til den 21. december.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu