Læsetid: 2 min.

Test dig selv: Hvilket boligprogram skal du se?

Boligprogrammer er massivt til stede i sendefladen, men måske har du endnu ikke fundet ud af, hvilket program der egentlig matcher dig. Fortvivl ikke, du får svaret her
Informations boligprogramstest peger dig i retning af, hvilket boligprogram du bør se.

Informations boligprogramstest peger dig i retning af, hvilket boligprogram du bør se.

Fra DR

24. november 2017

Måske er du en af dem, der er vild med boligprogrammer og sluger en nyfigen rundtur ind i andres menneskers hjem.

Det kan også være, du er typen, som elsker at sidde med benene opppe og se en filmet variant af damebladenes boligreportager for få inspiration til dit eget hjem.

Eller måske har du hang til højspændte dramaer og nyder boligprogrammer, hvor deltagerne går fra gråd til begejstring på 30 minutter. 

De rekordmange boligprogrammer, som ruller over skærmen, er både en del af en snagekultur og et udtryk for, at det er blevet legalt at have familielivet som livsstilsprojekt. Samtidig er programmerne skruet sammen efter alle eventyrkunstens regler, så de fremstår som små, underholdende eventyr
Læs også

Det kan også være, du synes, at boligprogrammer er tv uden samfundskritisk brod, som prioriterer at give seerne underholdning fremfor dybde og perspektiv, og derfor er spild af tid.

Uanset hvad du mener, så kan du her finde ud af, hvilket program der passer til dig. Der findes nemlig utallige programmer og noget til enhver smag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu