Læsetid: 1 min.

Kulturlektier

Informations anmeldere sammensætter hver uge den optimale kulturpakke til weekend og hverdag for alle oplevelseslystne
15. december 2017

Scenekunst: ’Vinterbrødre’

Alting er støvet pastelblåt og poetisk absurd i den islandske instruktør Hlynur Pálmasons debutfilm om to brødres arbejde i en kalkmine. Hver enkelt frame i Vinterbrødre oser af æstetisk overskud, og så gør det ikke så frygtelig meget, at historien træder lidt i baggrunden.

Kunst: Bacon, Freud, and the London Painters

Aros har lånt intet mindre end 90 værker af Tate til denne udstilling om kunsten i efterkrigstidens London med blandt andet kunstnerne Francis Bacon og Lucian Freud i centrum. Det er der kommet en intens og enestående udstilling ud af, som er et must see i den kolde vintertid. Udstillingen løber til 4. februar.

Musik: Star Wars: ’The Last Jedi’

Luke Skywalker er oprørets sidste håb i den ottende Star Wars-film, og den unge kvindelige helt Rey rejser til den anden ende af galaksen for at lokke ham ud af sin jedi-pension. Filmen er blandt de bedste film i serien, og er du ikke Star Wars-fan, kan du nyde de betagende smukke landskaber og planeter i galaksen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu