Læsetid: 1 min.

Kulturlektier

Informations anmeldere sammensætter hver uge den optimale kulturpakke til weekend og hverdag for alle oplevelseslystne
15. december 2017

Scenekunst: ’Vinterbrødre’

Alting er støvet pastelblåt og poetisk absurd i den islandske instruktør Hlynur Pálmasons debutfilm om to brødres arbejde i en kalkmine. Hver enkelt frame i Vinterbrødre oser af æstetisk overskud, og så gør det ikke så frygtelig meget, at historien træder lidt i baggrunden.

Kunst: Bacon, Freud, and the London Painters

Aros har lånt intet mindre end 90 værker af Tate til denne udstilling om kunsten i efterkrigstidens London med blandt andet kunstnerne Francis Bacon og Lucian Freud i centrum. Det er der kommet en intens og enestående udstilling ud af, som er et must see i den kolde vintertid. Udstillingen løber til 4. februar.

Musik: Star Wars: ’The Last Jedi’

Luke Skywalker er oprørets sidste håb i den ottende Star Wars-film, og den unge kvindelige helt Rey rejser til den anden ende af galaksen for at lokke ham ud af sin jedi-pension. Filmen er blandt de bedste film i serien, og er du ikke Star Wars-fan, kan du nyde de betagende smukke landskaber og planeter i galaksen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu