Læsetid: 12 min.

Kulturredaktionens brætspilseksperiment: Efter fem minutter bliver der råbt ’fuck dig!’ til skolepraktikanten

I en villa på Amager sætter kulturredaktionen sig til at afprøve en bunke af årets brætspil. De forventer at mærke rusen ved det analoge samvær og at få stimuleret deres hjerner og selvforståelse. Resultatet viser sig at blive et studie i utålmodighed, søskendedynamikker og adrenalinpumpende opløsning af magthierarkier. Og det er særligt børnebrætspil, der får blodet til at suse
I køkkenet har kulturjournalisterne endelig fundet et spil, der er så sjovt, at de griner højere end de andre og slet ikke kan holde op igen.

I køkkenet har kulturjournalisterne endelig fundet et spil, der er så sjovt, at de griner højere end de andre og slet ikke kan holde op igen.

Sille Veilmark

15. december 2017

Lokalerne på Informations kulturgang oppe under kvisten har en troværdig patina. Med rette blik for historiens vingesus og kreativitetens trivsel i ikke alt for stilrene omgivelser kan den nærmest beskrives som hyggelig.

Som ramme for intimt socialt samvær kommer enhver arbejdsplads dog til kort. Der er brug for et badeværelse uden automatiseret håndklædedispenser og rum uden nemt tilgængelige pulverslukkere. Man kan ikke hygge i bund nær hævesænkebord og emailadgang. Derfor har avisens kulturskribent og podcastvært Anna von Sperling åbnet sit hjem på Amager for os. Tændte stearinlys, knitren i brændeovnen, Phil Spectors julealbum fra computeren, småkager og lun rødvin med rosiner i er ikke strengt nødvendigt. Men det virker.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
  • David Zennaro
ingemaje lange og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu