Redaktionen elsker: For at imponere en teenager juleaften må man tænke som en

Kulturredaktionens teenagereporter giver tips om dansemoves og gaver til dig, der ikke vil falde igennem hos husets teenager juleaften
Kultur
22. december 2017

Igen i år skal der fejres jul, og den akavede familiedans rundt om træet nærmer sig. For at imponere en teenager, må man tænke som en.

Imens I bevæger jer rundt om træet og synger falske toner, vil jeg anbefale dig at skifte de tunge skridt ud med nogle fede moves.

Smid et dab ind i dansen: Stræk den ene arm ud til siden og buk den anden i samme retning oppe foran hovedet. Send et blik til den pludseligt forbløffede teenager.

Derefter skal der kastes et wip ud i rummet: Stræk højre arm lige ud og buk ned i knæene. Det bliver grebet af et nae-nae: Du står stadig i dit wip og laver nu en bølgende bevægelse med højre arm og trækker den ind mod kroppen, mens du tager et par skridt bagud. Det slutter hele showet med et brag. Der er videoer på YouTube, der kan lære dig at udføre trinnene helt korrekt.

Gaven til din teenager er altafgørende. Den forkerte gave er lig med et dårligt ry. Ikke kun for dig, men også for den stakkels teenager, som konkurrerer med vennerne om, hvem der har fået den fedeste gave.

Vi er alle trætte af den obligatoriske grimme sweater hver jul. Den skal undgås, medmindre den er fra 1970’erne. Jeg vil kraftigt anbefale dig at finde den nærmeste genbrugsbutik og rydde den for alt, hvad der skriger retro. Genbrug hitter blandt ungdommen, især hvis det er retro eller anderledes.

Alt fra sweatshirts til sko kan gå, så længe det er stilet. Det er vigtigt, at det er unikt, og kun bliver noget, som den, du giver gaven til, ejer. Hvis teenageren poster et billede af fundet på Instagram, kan du godt puste ud og løsne bæltet. For så er den hjemme.

Jacqueleen Fleron, 15 år, kulturredaktionens teenagereporter

Redaktionen elsker

Hver uge anbefaler kulturredaktionen det fra den kulturelle verden, de har været mest optaget af i ugens løb.

Seneste artikler

 • Redaktionen elsker: Krystaller hjælper på alt

  23. februar 2018
  Tag en tur på Geologisk Museum, klap den kæmpe jernmeteorit i gården, og tjek krystalbutikken ud. Krystaller er sjove og smukke, fulde af farver og billigere end kunst. Og så giver de, faktisk, god energi
 • Tyler Cowen lefler aldrig for publikum

  23. februar 2018
  Samtalerne i ’Conversations with Tyler’ ender altid på den højeste hylde. Der er ingen lange indledninger om dette og hint, det er lige på og hårdt. Og så taler han med de mest elektriske hjerner i verden
 • Villaen fra ’Call me by your name’ er til salg – køb den!

  23. februar 2018
  Køb filmhistoriens allermest overdådige italienske villa fra Luca Guadagninos mesterlige kærlighedsdrama ’Call me by your name’. Den er rent faktisk til salg. Og den er alt, hvad drømme er gjort af
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Søren Kongstad

Get with the tines! Ifølge min 10 årige er dabs nu totalt cringe, med mindre de bruges ironisk!

Bjarne Bisgaard Jensen

Hvorfor skulle jeg dog have behov for at imponere en teen-ager juleaften?