Læsetid: 2 min.

Tegneserie-Trump og Rocket Man

Skattely, verdensfred og kvotefiskeri var blandt emnerne i anden runde af Informations julesangkonkurrence
9. december 2017

Det vælter fortsat ind med rimede fortolkninger af det forgangne år. Steen Olivarius fra Gentofte skriver om de lækkede Paradispapirer og det skandaleramte skatterådgivningsfirma Appleby: »Milliardærer skåler i chateau/ hver gang Appleby si’r ho ho ho/ Næppe kan det kaldes pilgrimsgang,/ men de går til Paradise med sang.«

Mogens Petersen fra Roskilde har digtet om fordelingen af borgmesterposter efter kommunalvalget og fokuserer særligt på dramaet i Slagelse, hvor borgmesterkæden skal deles mellem to mand: »Et lokalpolitisk stort komplot,« kalder han det og fortsætter: »Men skide vær’ med det, her går det godt« – en lille subtil reference til egnssangen: ’Hans far, han var vognmand i Slagelse’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu