Læsetid: 5 min.

Betyder et nyt år også nye tider i Hollywood?

#MeToo-debatten og anklager om sexchikane – og det, der er meget værre – er tilbage for fuld styrke i Hollywood i det nye år, hvor Oprah Winfrey har holdt en opsigtsvækkende tale ved årets første store prisfest, 100 franske kvinder synes, at vi alle sammen skal slappe lidt af, og James Franco er kommet under voldsom beskydning
13. januar 2018

Mandag den 1. januar: Kvinderne slår igen

En række prominente Hollywood-kvinder lancerer Time’s Up, en nonprofit, frivilligt drevet organisation, der skal hjælpe kvinder – ikke kun i filmbranchen, men overalt – med at bekæmpe seksuelle krænkelser og sexchikane.

Organisationen, der takket været generøse donationer allerede har mange penge at gøre godt med, nedsætter forskellige arbejdsgrupper, der skal tage sig af alt fra sagsanlæg og lovgivning til ligestilling og hjælp til minoriteter af alle slags.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu