Læsetid: 1 min.

Iscenesat: Leonora Christina Skov

Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, 
hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille

Sille Veilmark

6. januar 2018

»De seneste 15 år har jeg foreslået dette billede utallige gange, men fotograferne har haft andre planer. Lyset er altid helt perfekt midt på min seng. Hvis jeg lige vil tage blusen af, de lover, at jeg ikke kommer til at se afklædt ud. Eller hvad med, at jeg lukker øjnene, sænker hagen og smiler lidt mere eller lægger hovedet på skrå, spiser en banan, tager læbestift på, mens jeg ser mig i spejlet, poserer foran nøgne statuer eller lægger mig ned på gulvet? Jeg har foreslået forfatterportrætter ved skrivebordet iført panderynker a la Kaspar Colling, i min lænestol, mens jeg skuer ud i horisonten eller foran bogreolen. Jeg er meget tilfreds med at stå her, endda uden at sænke hagen og smile.«

Leonora Christina Skovs nye roman ’Den der lever stille’ udkommer på torsdag.

Serie

Iscenesat

Når vores fotografer tager portrætter af de forfattere, vi interviewer, så danser forfatterne groft sagt efter fotografens pibe.

Her vender vi op og ned på den rollefordeling, og giver forfatterne fuld frihed til at bestemme, hvilket sted de portrætteres, hvordan de fremtræder, eller hvilken rolle de ønsker at spille, når de træder frem foran en offentlighed som forfatter.

I hvilke kulisser, i hvilket tøj og hvilke andre rekvisitter, de vil gøre brug af.

Seneste artikler

 • Iscenesat: Jesper Wung Sung

  24. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Kirsten Thorup

  17. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Carsten Jensen

  10. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Maj-Britt Kent Hansen
Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu