Læsetid: 3 min.

Johanne Schmidt-Nielsen griner højt, når Kirsten Birgit udstiller venstrefløjen

Information spørger i denne uge blå og røde politikere om, hvad de griner af. Mads Fuglede (V) elsker filmen ’The Big Lebowski’ og grotesk humor uden punch lines. Johanne Schmidt-Nielsen (Ø) griner højt på cyklen, når den fiktive nyhedsmama Kirsten Birgit Schiødt Kretz Hørsholm udstiller hende og Enhedslisten
Information spørger i denne uge blå og røde politikere om, hvad de griner af. Mads Fuglede (V) elsker filmen ’The Big Lebowski’ og grotesk humor uden punch lines. Johanne Schmidt-Nielsen (Ø) griner højt på cyklen, når den fiktive nyhedsmama Kirsten Birgit Schiødt Kretz Hørsholm udstiller hende og Enhedslisten

Tor Birk Trads

10. januar 2018

Mads Fuglede, Venstre

– Fortæl en joke!

Jeg synes sjældent, vittigheder er sjove, og kan ikke komme i tanke om en, som er værd at genfortælle. Jeg griner mest af humor uden en punch line. Gerne noget, som er grotesk, eller overdrevet og måske lidt politisk ukorrekt.

Filmen The Big Lebowski er ufattelig sjov. Der er en scene, hvor The Dude (hovedpersonen, spillet af Jeff Bridges, red.) beskriver, hvordan et åndssvagt tæppe binder hans rum sammen. Det er svært at se de kvaliteter i hans bolig og tæppe, han selv ser. Men hans påklædning og scenens opbygning gør det hele meget morsomt. Men det er svært at genfortælle.

– Hvornår har du sidst grinet af noget, hvor du også følte dig ramt af joken?

Jeg har et radioprogram på Radio24syv sammen med David Trads. Vi er virkelig politisk uenige, men holder meget af hinanden og har derfor vide grænser for, hvilke urimelige fordomme vi kan udsætte hinanden for. Nogle gange er fordommene også lidt rigtige. Eksempelvis at der skal komme syre ud af vandhanen, før borgerlige forstår alvoren af klimaproblemerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jamen Jan Damskier - kender du heller ikke den øvrige del af din familie ...? - For jeg har da talt med og interviewet Henning flere gange på havnen i Esbjerg - som havnearbejdernes tillidsmand igennem mange år. Flere af hans kollegaer sagde, at Henning var en god tillidsmand for havnearbejderne, men de har måske heller ikke fattet en dyt?