Læsetid: 1 min.

Redaktionen elsker: Klods Hans møder Spinal Tap

19. januar 2018

Dokumentarfilm om rockbands handler for det meste om alt det, man som ung drømte om at blive: Om de sange, man ønskede selv at have skrevet, om de scener, man dengang drømte om at spille på, og om den succes, man ønskede selv at have fået. The Story of Anvil handler om det, de fleste af os endte med at blive.

I dokumentarfilmen fra 2008 følger man det canadiske heavy metalband Anvil, som blev dannet i 1978. Bandet var en del af en bølge af metalbands i slutningen af 1970erne og starten af 1980erne, som gik med vest uden på cowboyjakkerne og fyldte stadions over hele verden med en blanding af hård rock og følsomme ballader.

Anvil turnerede med flere af tidens store bands, blandt andre Scorpions og Bon Jovi, og det så lovende ud der i starten af 1980erne. I dokumentaren medvirker blandt andre trommeslager Lars Ulrich fra Metallica og guitaristen Slash fra Guns n’ Roses, som begge troede på Anvils gennembrud. Det kom aldrig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu