Læsetid: 5 min.

Thyra Frank: Humoren om mig rammer fuldstændig plet

I denne uge undersøger vi blå og rød humor anno 2018 ved at spørge vores folkevalgte politikere, hvad de selv griner ad. Thyra Frank (LA) ler helst ad sig selv. Både når jokes handler om hendes vægt eller manglende aktivitet i Ældreministeriet. Som barn fortalte Mette Gjerskov (S) sorte vittigheder, hun kun selv grinte ad. Siden har hun brugt slipsehumor til at forløse den gravalvorlige stemning i EU
Foto: Asger Ladefoged, Per Folkver. Illustrationer: Sofie Holm Larsen

Foto: Asger Ladefoged, Per Folkver. Illustrationer: Sofie Holm Larsen

9. januar 2018

Thyra Frank, Ældreminister, Liberal Alliance

– Fortæl en joke!

»Jeg har én joke, der rammer lige på kornet: Storm P. står ved Frederiksberg Runddel med en god ven, da et ligtog kommer kørende forbi. De står andægtigt og kigger. Så siger vennen: ’Gud ved, hvem som er død?’ Storm P. svarer: ’Jeg tror, det er ham i den forreste vogn.’«

»Derudover griner jeg især ad politisk satire. At Tænke Sig (ATS, i Politiken, red.) og Roald Als får mig til at grine, så jeg ikke kan holde op. Det er fantastisk, at nogen er i stand til at udtænke så geniale tekster og lave tegninger, som ligner så godt. Den egenskab må være utrolig dejlig at have.«

– Hvornår har du sidst grint ad noget, hvor du også følte dig ramt af joken?

»Jeg synes, at humoren om mig rammer fuldstændig plet. Det siger jeg ikke bare, fordi jeg skal. Det er noget af det, som morer mig mest.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

John S. Hansen

Ja, og kunne man da for fanden bare grine på samme måde af alle de andre tosser i LA! Men de er blevet farlige. Dygtig manipulation og Saxobank-penge i ryggen har bragt dem langt!