Læsetid: 1 min.

Nogle gange er podcastreferatet bedre end tv-programmet

Man behøver ikke levende billeder for at nyde tv; et podcastreferat kan være endnu bedre. Det er tilfældet med den morsomme, veloplagte podcast Bride and Doom, som gennemgår den amerikanske udgave af Gift ved første blik afsnit for afsnit
16. februar 2018

Det har vist sig, at jeg ikke behøver levende billeder for at nyde et tv-program. Jeg kan også bare høre en podcast om det. I hvert fald, hvis den leverer en lige så kvalificeret og engageret andenhåndsoplevelse som den amerikanske podcast Bride and Doom, der  gennemgår den amerikanske udgave af datingprogrammet Gift ved første blik afsnit for afsnit.

Jeg har ikke set så meget af det amerikanske Gift ved første blik, selv om jeg elsker programmets koncept med at fjerne de konkurrence- og udvælgelseselementer, der dominerer de fleste andre datingprogrammer. Her handler det bare om at holde en fælles hverdag ud, måske endda komme til at nyde den. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu