Iscenesat: Jesper Wung Sung

Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille

Maria Fonfara

Kultur
24. februar 2018

Jeg bliver urolig, ja, usikker på mig selv, når jeg opholder mig for længe væk fra havet. Hele mit liv har jeg opsøgt hav. Når jeg skriver og læser, er jeg tættest på at forstå, hvad livet er, samtidig med jeg ved, hvad der er vigtigt i mit liv. Det er også tilfældet, når jeg er ved havet.

Her fornemmer jeg, hvor stort og lille et menneske er på én og samme tid. Dets uendelige muligheder og begrænsninger. Derfor er der intet andet sted i verden, hvor jeg skriver bedre end ved havet i Spodsbjerg. Her er jeg i mit rette element.

Jesper Wung Sung har senest skrevet romanen: ’En anden gren’.

Iscenesat

Når vores fotografer tager portrætter af de forfattere, vi interviewer, så danser forfatterne groft sagt efter fotografens pibe.

Her vender vi op og ned på den rollefordeling, og giver forfatterne fuld frihed til at bestemme, hvilket sted de portrætteres, hvordan de fremtræder, eller hvilken rolle de ønsker at spille, når de træder frem foran en offentlighed som forfatter.

I hvilke kulisser, i hvilket tøj og hvilke andre rekvisitter, de vil gøre brug af.

Seneste artikler

 • Iscenesat: Kirsten Thorup

  17. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Carsten Jensen

  10. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
 • Iscenesat: Morten Ramsland

  3. februar 2018
  Vi har givet forfatterne frihed til selv at bestemme, hvordan de vil fremtræde, og hvilken rolle de vil spille
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Ikke så særligt endda.

Hvem husker ikke Bent Jensen i TV-avisen i den varme sommer 1975.