Læsetid: 2 min.

Kulturløs boksekamp

17. februar 2018

»Jeg går i seng med mit arbejde,« står der under det billede, Katherine Diez i forrige uge lagde op af sig selv og Morten Sabroes roman 32 centimeter, der dækker hendes nøgne bryst.

Diez er litteraturanmelder hos Berlingske og ikke særlig glad for Sabroes roman; hun mener, at han skal have »indkrævet sit litterære kørekort« og kvitterede med tre lunkne stjerner i sin anmeldelse.

Morten Sabroe er utilfreds.

Med de få stjerner, men også med Diez som anmelder. Han deler hendes billede med en ironisk og absolut idiotisk bemærkning om, at »hun ved rigtig meget om dansk litteratur, det kan enhver med øjne i hovedet se«. Og så går det ellers løs på samtlige platforme.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjarne Toft Sørensen

Der er også tale om en avis, der ønsker at fremme sine salgstal med en bestemt dækning af kulturstoffet. Som har brug for, at tre personer hjælper hinanden med at promovere sig selv gennem iscenesættelse.

En seriøs dækning fra Informations side ville være at rette kritikken mod Berlingskes prioriteringer ved dækning af kulturstoffet. Skriv dog en artikel om, hvad der er galt på Berlingske, siden de ansætter en selviscenesættende kultur- og debatredaktør, der ansætter en selviscenesættende anmelder. Vælg en mindre moralistisk og en mere kritisk mediesociologisk tilgang. Ellers risikerer Information blot at blive en del af det kulturelt kulørte mediecirkus.