Podcast
Læsetid: 1 min.

Er det mest borgerligt at gå ind for lav skat eller at rejse sig op for andre i bussen?

I denne uges udgave af Radio Information fortæller vi om en interviewserie, hvor en række borgerlige politikere giver deres bud på, hvad det vil sige at være borgerlig i 2018, og om et samråd, hvor Lars Løkke Rasmussen gav sit bud på, hvad det vil sige at være Lars Løkke (som statsminister og privatperson). Derudover klima og ugens optur. NB: Det er en farlig optur
I denne uges udgave af Radio Information fortæller vi om en interviewserie, hvor en række borgerlige politikere giver deres bud på, hvad det vil sige at være borgerlig i 2018, og om et samråd, hvor Lars Løkke Rasmussen gav sit bud på, hvad det vil sige at være Lars Løkke (som statsminister og privatperson). Derudover klima og ugens optur. NB: Det er en farlig optur
Kultur
3. februar 2018

Hvad vil det sige at være borgerlig i 2018?

Det spørgsmål stiller Information i en ny interviewserie. Serien tager udgangspunkt i de seneste ugers konflikt mellem de borgerlige partier og spørger politikere fra Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, om der er findes et borgerligt projekt i 2018, som kan samle partierne.

Mette-Line Thorup og Sebastian Abrahamsen fra indlandsredaktionen er i studiet og fortæller om interviewserien Det borgerlige projekt.

Rune Lykkeberg, som ikke kun er chefredaktør, men også fast gæst i Radio Information, har det forgangne år haft optur. Hver uge. Over alt muligt: fra #MeToo til Trumps uformåenhed, Ruben Östlunds The Square til det gamle Europas fortsatte eksistens. Men i denne uge er det ikke en optur, det er en farlig optur.

Vi er på besøg på anden sal, hvor Jesper Løvenbalk Hansen på udlandsredaktionen fortæller om Informations arbejde med ugentligt at registrere, hvad der sker på klimaområdet

Og så kommer indlandsredaktør Anton Geist i studiet for at fortælle om onsdagens samråd, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) skulle forklare forskellen mellem at være Lars Løkke (statsministeren) og Lars Løkke (privatpersonen) i den såkaldte kvotekongesag.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jesper Dambatran

At rejse sig i bussen for folk der er dårligt gående er vel ikke noget der er politisk betinget. Svage og ældre burde vi alle kære os om.

John S. Hansen

Det er borgerligt at rejse sig for en syg og svag i bussen, smile venligt til dem, samtidig med at man stemmer for en politik som fjerner deres eksistengrundlag!

P.G. Olsen, Katrine Damm og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Det er vel mest borgerligt at få de fattige røvhuller til at køre med bussen, så der bliver bedre plads på vejene til sin egen Mercedes.