Læsetid: 1 min.

Vi giver dig de vigtigste historier fra litteraturens verden – hver uge

Det er i litteraturen, du kan blive lidt klogere på verden og eksistensen. Tilmeld dig litteraturredaktørens nyhedsbrev og få de vigtigste historier, debatter og anmeldelser præsenteret i din indbakke hver fredag klokken 12
Det er i litteraturen, du kan blive lidt klogere på verden og eksistensen. Tilmeld dig litteraturredaktørens nyhedsbrev og få de vigtigste historier, debatter og anmeldelser præsenteret i din indbakke hver fredag klokken 12

Mia Mottelson

5. april 2018

Litteraturen er fuld af gode historier. Derfor interviewer Information forfattere og skriver artikler om de nyeste udviklinger og analyserer på tendenser inden for litteraturen. Og det er derfor, vi hver uge anmelder de vigtigste aktuelle bøger inden for skøn- og faglitteratur.

Men litteraturen rummer også altid en anden replik til verdens gang og vores måde at indrette samfundet på. Derfor søger vi i Information tillige efter de steder, hvor værkerne møder en aktuel virkelighed.

Når der er en stor politisk begivenhed i verden, spørger vi gerne, hvad litteraturen – og det gælder både den helt nye og den klassiske – mon har at tilbyde af viden og indsigt? Fordi vi vil blive klogere på verden, elsker Information hele tiden at sætte litteraturen i scene på nye måder. 

Derfor udsender vi hver fredag et litteraturnyhedsbrev, hvor vi tager afsæt i Informations ugentlige bogtillæg, men også inddrager og kommenterer på de vigtigste andre nyheder fra litteraturens verden.

Litteraturen finder ikke sted i noget lukket kredsløb. Den skrives både i livtag med en presserende virkelighed og i en løbende dialog med fortidens mestre.

Derfor vil Information altid også kigge længere ud i horisonten og måle nutidens litterære præstationer med fortidens. Vi vil til stadighed gøre klassikerne levende igen for nye læsere og søger hele tiden mod de sprækker i virkeligheden, hvor litteraturen kan få et andet ord indført.

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Peter Nielsen - skal det forstås sådan, at litteraturnyhedsbrevet vil indeholde andet og mere end papiravisen og eller information.dk?