Læsetid: 1 min.

Identitetsskiftende forfatter: »Jeg ved alt om pengemarkedet«

Madame Nielsen hader penge og vil helst ikke beskæftige sig med dem. Alligevel ved hun alt om pengemarkedet og dets mekanismer
17. april 2018

»Hvad angår mit forhold til penge og økonomi: Jeg har skrevet et vistnok meget vellykket skuespil til Det Kongelige Teater om Markedet (er ikke noget sted), og opholdt mig i det år, jeg skrev på skuespillet, meget på CBS hos en ekspert ud i credit default swaps og pengeskabelse, gæld osv. Derfor ved jeg alt (muligt) om pengemarkedet og dets mekanismer.«

»Derimod ved jeg ikke meget om min egen økonomi. Siden jeg som ganske ung i et andet liv under et andet navn levede af vand og gammelt honningesaltbrød fra Sunshine Bakery i Pusher Street på Christiania, har jeg haft for vane at lade være med at køre i taxier, købe champagne og spise på restauranter og så i øvrigt undlade at kaste mit blik på bankkontoen i det håb, at det nok skal gå. Og det gør det stadig, én dag ad gangen, jeg er muligvis en kende tyndbenet, men jeg går stadig rastløst af sted på dem.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu