Læsetid: 1 min.

Når ’The Sopranos’ vender tilbage, er det til en forandret verden

’Sopranos’ vender tilbage som spillefilm i en verden, hvor Det Hvide Hus er blevet indtaget af en mand, der har ubehageligt meget tilfælles med Tony Soprano
’Sopranos’ vender tilbage som spillefilm i en verden, hvor Det Hvide Hus 
er blevet indtaget af en mand, der har ubehageligt meget tilfælles med Tony Soprano

HBO Nordic

16. marts 2018

Verdens bedste tv-serie, The Sopranos, vender tilbage. Ikke som tv-serie, men som film. Og ikke som efterfølger, men som prequel til de begivenheder, der finder sted i Newark i de første seks sæsoner.

I mellemtiden – siden skærmen blev sort, og omkvædet i The Journeys »Don’t Stop Believing« satte gang i tv-historiens måske vildeste afslutning – er der sket en del. Skuespilleren bag Tony Soprano, James Gandolfini, er død. USA har fået en realitystjerne som præsident. Bare for at nævne lidt.

Nostalgiske prequels har tendens til at skuffe, men nyheden er om ikke andet den perfekte anledning til at gense den oprindelige tv-serie.

Ikke mindst fordi den psykopatiske, infantile, dameglade, skruppelløse, men også underligt charmerende 1990’er-antihelt Tony faktisk har mere til fælles med Trump, end man lige har lyst til at tro. Serien kan ses på HBO Nordic.

Er det første gang du skal stemme til et folketingsvalg?
Vi giver alle førstegangsvælgere gratis digitalt abonnement under valget.

Tilmeld dig

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu