Læsetid: 1 min.

Med Informations Bogtillæg på klippeøen

Hver fredag laver Information et bogtillæg. Det passer lige til en engageret og nysgerrig person
15. juni 2018

Kære læser, der er er en sandsynlighed for, at når du nu er gået i gang med Informations Bogtillæg, så befinder du dig på Bornholm til Folkemødet.

Du sidder måske ved en af de røde kasser eller under en af de røde parasoller i godt selskab, har lige fået en rød mulepose i hånden sammen med et abonnement på avisen med den røde prik over i’et eller har overværet et af de mange arrangementer på den røde scene i det hvide telt.

Du kan også allerede være draget videre til et af de mange andre arrangementer rundt omkring på øen, men avisen har du selvfølgelig taget med dig. Og jeg forudser, at du flere gange vil vende tilbage til det bogtillæg, du sidder med i hånden, og læse videre. Det vil være svært at lade være, for jeg aner, at du er en nysgerrig og engageret person.

Jeg aner også, at jeg ikke skal gøre store salgstaler eller forsøge at prakke dig noget på, som du ikke vil have. Jeg skal derimod stille og roligt gøre opmærksom på, hvad du typisk finder i sådan et bogtillæg, som Information laver hver fredag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu