Læsetid: 4 min.

»Der er jo ikke nogen, der gider høre om, at man havde en ret fed stream kørende i FIFA hen over weekenden«

Vi taler med begejstrede computerspillere om, hvad de spiller, hvornår de spiller, hvorfor de spiller. For erhvervsjournalist på Berlingske Michael Alsen Lauridsen, som spiller FIFA og Far Cry, er gaming en slags afslapning, der kan sammenlignes med at strikke. Bortset fra at hvis man ikke holder det ved lige, så bliver man slået af de unge gamere, man møder på internettet
Vi taler med begejstrede computerspillere om, hvad de spiller, hvornår de spiller, hvorfor de spiller. For erhvervsjournalist på Berlingske Michael Alsen Lauridsen, som spiller FIFA og Far Cry, er gaming en slags afslapning, der kan sammenlignes med at strikke. Bortset fra at hvis man ikke holder det ved lige, så bliver man slået af de unge gamere, man møder på internettet

Still fra spillet 'FIFA'

8. juni 2018

»Jeg begyndte at spille i 1997. Mine forældre fik en stor, gammel stationær computer, og jeg kan huske, at året var ’97, for det var FIFA ’97, vi spillede, mine to brødre og jeg. Man kunne både spille indendørs og udendørs. Vi havde ikke været vant til at lege med noget, der var elektronisk, og pludselig kunne man være herre over et helt fodboldhold. Det var magisk. Vi sloges altid om, hvem der skulle spille, og vi løb om kap hjem fra skole for at åbne den der gamle computer og komme i gang.«

»I dag spiller jeg ikke computer, jeg spiller PlayStation. Det passer bedre til mig. Man har et joystick, så på en eller anden måde føler man sig lidt mere aktiv. Jeg sidder altid i min stol. Ikke i sengen, for eksempel – jeg skal sidde ordentligt, ellers kan jeg ikke. Lige for tiden, hvor det er meget godt vejr, spiller jeg ikke så meget. Jo, jeg spillede i går, men ellers har jeg ikke rigtig spillet i et par uger. I perioder med mindre godt vejr, spiller jeg en time om dagen. Eller mere.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu