Læsetid: 3 min.

Podcast, podcast, podcast

En podcastlytter må vælge sin stamme
29. juni 2018

Her på redaktionen elsker vi alle podcasts. Hver morgen, når jeg parkerer min cykel i Sankt Annæ Passage og møder en kollega med hvide ledninger ud af ørerne eller med hørebøffer på, spørger jeg: »Hvad hører du?« For det meste er svaret P1 Morgen eller Radio24Syv Morgen med en knivspids af New York Times’ The Daily, for vi skal jo være opdaterede til det fælles morgenmøde.

Men på vej hjem fra arbejde skejes der lidt mere ud, så ryger der dokumentarserier ind i hjernen, true crime-føljetoner, magasiner med intellektuelle hoveder, der kloger sig på verden og radiomagasiner.

Selv hører jeg blandt andet én om popkultur, som jeg selv var med til at starte for nogle år siden, Politikens Poptillæg. Jeg kender stemningen, mange af paneldeltagerne, så det er som at lukke de kloge venner og bekendte, man ikke har tid til at se, ind i ørerne for at hygge sig og blive klogere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu