Læsetid: 4 min.

Sommerstatus

Bogverdenen puls slår i en anden takt, når det bliver sommer. Så nu gør vi boet op og gør status over forårets bogsæson med tillægget Sommerbøger
8. juni 2018

Vi er kommet til det tidspunkt på året, hvor vi gør status. Ikke status på hele året, men status før den lange pause fra livet, som vi kalder sommeren.

Jeg ved godt, at verden ikke har tænkt sig at holde fri, bare fordi det bliver sommer, men i bogverdenen slår pulsen i en anden takt, og her indretter man sig trofast på sommerferie, så snart juni bliver juni. Der udgives næsten ingen titler i anden halvdel af måneden og slet ingen i juli. Derfor skal kufferten pakkes med det bedste fra det, der lige har været.

Så nu gør vi boet op og afgør, hvad der her i foråret blot havde affektionsværdi, og hvad der repræsenterer en reel værdi, afgør, hvilke værker der har tiden for sig, og hvilke der hurtigt løb tør for kredit.

Mest effektivt og hårdtslående gør Erik Skyum-Nielsen på de følgende sider status over forårets bogsæson. Det gør han ved at fremhæve en række værker, som ikke nødvendigvis er årets bedste, men som har udmærket sig ved på forhånd at have været så store begivenheder, at kritikken har afvæbnet sig selv og reduceret sin omtale til tandløse referater eller positiv benovelse.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu